Voetball - Red Flames

Football Women Red Flames U23 is een project, dat in 2021 van start ging. Dit project omvat de creatie van een "Red Flames U23 Beloften” ploeg. De KBVB wil nieuw talent blijven ontwikkelen en de kloof tussen de Red Flames U19 en de A-ploeg verkleinen. De bedoeling is om jonge "High Potentials" spelers sneller te integreren en hen in staat te stellen het hoogste niveau te bereiken. Thomas Jansen is de coach van deze nieuwe "Red Flames U23 Beloften” ploeg.

Be Gold ondersteunt de ontwikkeling van de beste jonge topsporttalenten in België en de "Red Flames U23 Beloften ploeg" past hier volledig in.

Andere toonaangevende landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland beschikken al over een U-21 ploeg. Het doel is dus om telkens tegen een ander land te spelen. De financiële steun van Be Gold zal het mogelijk maken deze ontmoetingen te organiseren, maar ook om deel te nemen aan stages met de A-ploeg van de Red Flames.

Deze groep bestaat uit 27 spelers. De sportieve doelstelling is een Top 8 te halen op de Spelen van Los Angeles in 2028.

27 Atleten

De Be Golds in actie